Gość
Nick : Krisss
Konto na forum: Julia
Klasa postaci: Soul Masterek
RR oraz poziom postaci: 15 rr 309lvl ;p
Poprzednie gildie: _HEAVEN_ od poczatku
Ilość warnów i ich powód: 0
Inne postacie (podaj nicki): Julcia (gram na Krisss -podarunek od starego znajomego)
Jeśli masz u nas znajomych, pochwal się tym: Hmmm no pisałam , trochę z paroma graczami , ale znać nie znam więc nie mam czym sie chwalić .
Jak długo grasz w MU i na jakich serwerach: Grałam na paru serwerach , hmm Soul mu , invaders mu , głownie gram na freedomku od poczatku serwera
Dlaczego MY?: Moja stara guild juz praktycznie nie istnieje , nie ma starych graczy i wszyscy nieaktywni .. -to pierwszy powód ;p Szukam miłej atmosfery i ludzi którzy umilą mi grę , myślę że się u was odnajdę
Coś o sobie : hmm co tu duzo mówić ... Miła , impulsywna , przeciwność cichej, lubie poznawać ludzi , lecz rozmowa musi Mnie zaciekawić (poprostu nie zanudzać
) Wiecej można się dowiedzieć w grze ;p
Zapoznałem się z regulaminem i zgadzam się z nim (TAK/NIE): Czytałam , nie mam nic przeciwko[tak]
Nie mam nic przeciwko, jestem na TAK
Ostatnio edytowany przez Agility (2010-10-13 19:36:22)
Gość
Jeśli zobacze jej fotkę będę na tak
Nie bawcie się w napaleńców Wygląda na to, że to sympatyczna osoba. Jestem na Tak.
Gość
Tak .
Junior Administrator
Petku,nie zmienisz Romea xD
tak
Gość
tak;)
Gość
Tak,Tak,Tak;d
Gadałem z Adzigiem, także bardzo miło ją wspomina z czasów _HEAVEN_, i potwierdził że na pewno jest tą za którą się podaje, więc ja jestem na tak na 300%.
Gość
jestem na TAK
Ostatnio edytowany przez Omandren (2010-10-14 15:37:32)