1. Imię?: - Patryk
2. Skąd jesteś?: -Toruń
3. Wiek?(minimum 15):-18
4. Parę słów o sobie?(hobby, czym się zajmujesz etc.): -Aktualnie się uczę ,często grywam w siatkówkę mozna powiedziec ze to moje hobby no a w wolnych chwilach gram w Mu
5. Nick w grze?(oraz poprzednie jeśli takowe były): - Fokuss
6. Inne postacie którymi grałeś?(podaj nicki oraz resy): -brak
7. Klasa postaci?: -MG
8. Ilość rr postaci? (minimum 1): -3 dzis bedzie 4
9. Ilość warnów i za co?: -brak
10. Doświadczenie związane z mu?: -gram w mu jakieś 3lata w tym czasie dużo sie nauczyłem
11.Staż na serwerze Freedom?: -na freedom gram juz jakies 3miesiące
12.Czy postać którą grasz jest Twoja od początku?: -Tak
13.Poprzednie gildie i powód ich opuszczenia?: - TeHaCe rozpadła sie, TIGERS niezgrana ekipa malo osób online
14.Dlaczego chcesz do nas dołączyć?: -Liczę na miłą atmosferę pomoc w wyexpieniu postaci,no i oczywiscie chce poznac wielu nowych znajomych
15.Czego oczekujesz od naszej gildii?: - miłej atmosfery, zgrania no i to by bylo na tyle
16.Jeśli posiadasz u nas swoich przyjaciół - pochwal się nimi?: -niestety nie ale mam nadzieję że niedługo poznam
X.Czy zapoznałeś się z regulaminem?: TAK
Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania
pozdrawiam
nie znam go, ale podanie jest ok. Będę na TAK
Gealy1993 napisał:
TIGERS- nie lubię ich.
Nie
A co to za argument? Oceniasz człowieka, a nie jego gildię.
Junior Administrator
można szanse dać,tak
TIGERS- nie lubię ich.
No właśnie? Ty też byłeś w niejednej nielubianej, złej gildii i jakoś nikt o to nie miał pretensji. Nie oceniaj człowieka po gildii.
jestem na TAK
PS. Monia to była gildia górala ?? jak tak to zapytaj się go o tego gościa ^^ jeżeli chcesz ;P bo miła by była ocenka od kogoś innego, kogoś kto zna człowieka ;D
Gealy1993 napisał:
Nie można mieć własnego zdania? Wiem byłem w paru nielubianych gildiach.
Nie o to chodzi. Ale oceniamy tu kandydata a nie jego gildie.